Vintage in the Kitchen and Happy Easter!

Already as a little girl, I made these Deviled eggs and they are a favorite of my youngest son.

For 8 deviled eggs you need:

DSC_7702

– 4 hard boiled eggs, cut lengthwise and yolks removed.

-4 hard boiled egg yolks

-4 spring onions, chopped finely

-4 tablespoons of grated cheese

-4 tablespoons of  mayonnaise

-salt & pepper

Set the half egg whites aside. Mash all other ingredients thoroughly together.

Fill the half egg white with mixture. Cover and put in the fridge until served.

DSC_7703

Easy Peasy and have a wonderful Easter Weekend!

Als klein meisje maakte ik al deze gevulde eitjes en nu zijn ze een lievelings gerecht van mijn jongste zoon.

Voor 8 gevulde eitjes heb je nodig:

-4 hardgekookte eieren, in de lengte gehalveerd en dooiers verwijderd.

-4 hardgekookte eidooiers

-4 lente uitjes, fijn gesneden

-4 eetlepels geraspte kaas

-4 eetlepels mayonaise

-zout & peper

Zet de gehalveerde eiwitten even aan de kant. Prak en mix alle andere ingrediënten. Vul de eiwitten met t mengsel. Zet afgedekt in de koelkast totdat ze geserveerd worden.

Kind kan de was doen en heb een Vrolijk Pasen!

Love & Liefs, Johanna.

One thought on “Vintage in the Kitchen and Happy Easter!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s